Kirjoittanut taimilau | 21 helmikuun, 2008

Jokos se joulu meni…

Hmmm, on jäänyt blogin päivittäminen hieman heikoille kun kilpailukausi ei ole ollenkaan vielä ajankohtainen 😉 Mitään sen suurempia kommelluksia ei ole ollut mutta tämän vähälumisen talven ansiosta on Pasista hioutunut täysi timantti pupujen metsästäjä. Talomme takana oleva metsä on muuttunut riista-alueeksi, jossa jokainen töpöhäntä on lainsuojaton. Yksikään pitkäkorva ei ole turvassa tältä nopealta, kaiken näkevältä ja -haistavalta salametsästäjältä.

Useammin kuin kerran on pupu juossut whippet perässään ohitseni metsäkävelyllä. Ajon alkamisen paljastaa kimeä haukku joka toistuu tietyin väliajoin jahdin aikana. Kauas ei metsästäjä kuitenkaan jaksa saalistaan jahdata vaan reviirin reunalla jarrutetaan ja käännytään takaisin omistajan luokse hölkötellen, ”tulipa taas yksi harmaaturkki puhdistettua meikäpojan palstoilta!”

Veikkapoika flätti ei jänöistä perusta vaikka hänen vainunsa moisien perään pitäisi olla erityisen herkkä. Eräs ystäväni sanoikin kerran että ”taitaa pojan metsästysvietti olla vielä hieman UINUVA”. Mielestäni erittäin osuvasti sanottu 😉


Kommentit

  1. Hienoa, Porvookin on herännyt talvi unilta ;-).
    Kiva uusi look Pasin sivuilla!

  2. Jep, täällä ollaan ja melko sikeästi on nukuttu 😉 Kiitos kehuista!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: