Kirjoittanut taimilau | 13 huhtikuun, 2009

Eka näytelmä

Pari viikkoa sitten kävimme Turon kanssa ekassa virallisessa pentunäyttelyssä. Kyseessä oli PetExpo Helsingin Messukeskuksessa ja täytyy kyllä hattua nostaa kaikille ahkerasti koiranäyttelyitä kiertäville! Kyllähän oli ahdistava paikka väenpaljouksineen ja myyntikojuineen. Kun kaiken kukkuraksi meidän tuomari oli 1,5 tuntia aikataulusta jäljessä niin kyllä siinä hiki kohosi otsalle ja poskia punotti. Turo lisäksi oli tosi levoton mutta itse kehäesiintyminen meni mielestäni näin ensikertalaiselta varsin mallikkaasti.

Suurta menestystä emme saavuttaneet mutta arvostelu oli oikein hyvä. Voiton veivät tällä kertaa hemaisevat neiti-italiaanot 😉

”Kookas uros, toivoisin hieman pidemmän pään. Oikein kannetut korvat. Riittävä kaulan pituus. Lapa saisi olla viistompi. Hyvä runko ja ylälinja. Lantio saisi olla jyrkempi. Vielä hyvin huolimattomat etuliikkeet. Hyvä luusto ja käpälät.”

 

100_7799

Turo ja siskonsa Sara

100_7834


Kommentit

 1. Todella hieno debyytti, onnea! 🙂 Oikein mallikelpoisestihan poika pöydälläkin seisoo. Joo, olen samaa mieltä, että sisänäyttelyt ovat kyllä usein aika ahdistavia paikkoja väenpaljouksineen päivineen. 😦 Ulkonäyttelyissä kesällä on tavallisesti paljon mukavampi ja väljempi tunnelma. Tosin kaatosateessa ovat vähemmän mukavia nekin… 😉

 2. Heips Laura!

  Jos olette menossa Hyvinkäälle treeneihin, laita viestiä!!!

  Olis kiva saada pasi Zorron kans samaan lähtöön, niin näkis vähän kuinka paljon jää pasin kyydistä.. 😉

  Ens ti me voitais tulla, mutta ei ihan klo 18 eli vähän myöhemmin, mutta siellähän harkat jatkuu iltaan asti, jos vaan sulle kävis ja jos olette siis tulossa.. Ja tietysti sää varauksella..

  Kiva olis jo teidät treffata tälle kaudelle 😉

  Pia & co


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: