Kirjoittanut taimilau | 1 elokuun, 2009

Sic Club Show 19.7.2009

Pääsimme Turon kanssa hieman syvemmälle tutustumaan italiaanopiireihin kun Helsingissä Tuomarinkartanolla järjestettiin perinteinen Sicin Club Show. Tämä tilaisuus oli järjestetty vinttikoirien erikoisnäyttelyn yhteyteen ja oli luonteeltaan epävirallinen. Kaikki oli kuitenkin aivan kuin virallisessa näyttelyssä, joten meille näytelmiä hieman vieroksuneille tuo oli oiva tilaisuus kartuttaa kokemuksia ja taitoja kehäkiemuroissa. Mukana olivat myös Turon äiti Sima (Mirondan Carissima), täti Coco (Mirondan Casilda) sekä sisko Sara (Mirondan Decima). Lisäksi paikalta löytyi myös hieman kaukaisempiakin sukulaisia kiivettäessä sukupuuta ylöspäin. Itse päivä oli pelkkää auringonpaistetta ja kotiintuomisiksi olikin sitten kärventynyt nahka 😉 Turon kehäesiintyminen meni taitoihimme nähden oikein hyvin ja ruotsalainen tuomari kertoili Turosta seuraavaa:

Isokokoinen uros. Hyvin kaunis pää. Tummat, suuret, täyteläiset silmät. Hyvä vyötärö. Hienot korvat. Kaunis ylälinja. Pitkä hieno häntä. Aavistuksen ulospäinkiertyneet etutassut. Hyvä rintakehän syvyys. Hienot takakulmaukset, liikkuu melko hyvillä askelilla. Saa arvostelun H koon vuoksi.

Eli eipä sitä oikein parempaa arvostelua olisi voinut enää toivoa. Koon suhteen tämä ruotsalaistuomari oli jyrkkä, ruotsissa on kuulemma muutenkin hyvin tiukkaa koon suhteen ja yleensä kaikki koirat mitataan näyttelyissä.

Oli siis todella onnistunut päivä, Mirondan -porukalla teimme kehän laidalle oman leirin ja päivän päätteeksi saimme vielä maistella aitoa shamppanjaa 🙂 Hirmuisen mukava päivä!

DSC05201


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: