Kirjoittanut taimilau | 2 heinäkuun, 2013

Treenisuunnitelma

Olen ilmoittanut meidät Maisan kanssa 14.7 pidettäviin epävirallisiin toko-kokeisiin. Koe pidetään Copterlinen parkkipaikalla Helsingissä. Googlen näkymän mukaan kyseessä on tavallinen asfalttipäälysteinen parkkipaikka eikä ihan kauheasti liikennettä ympärillä. Ympäristönä kuitenkin hieman totuttua oudompi. Minua jännittää jo nyt kovasti ja siksi haluaisin valmistautua hyvin vaikka kyseessä onkin epävirallinen koe.

Olen miettinyt että treenata pitäisi ainakin asfaltilla tekemistä ja mahdollisesti niin että autoja ajaa ohi. Tämä voi olla helpommin sanottu kuin tehty… Sitten tärkein varmaankin on seuraamisen vahvistaminen, se ei edelleenkään ole Maisalla toivotunlaista kuin hetkittäin, pieniä pätkiä kerrallaan. Näistä pätkistä pyrin palkkaamaan ahkerasti. Toivossa on kuitenkin hyvä elää joten uskallan uskoa että parempaan päin ollaan menossa. Ja uskallan uskoa myös että saadaan edistystä aikaan ennen koetta. Ainiin sitä juoksuseuraamista ja hihnassa seuraamista pitää myös treenata.

Jäävät liikkeet alkavat olla jo valmiita, lopullinen hiominen on oikeastaan vain minusta kiinni, minä kun huomaamattani hidastan. Maahanmenoa paikallaoloon (koiralla pää maassa) pitää vielä muutamaan otteeseen harjoitella että sujuu sitten varmasti kokeessa.

Hyppy meillä on muuten valmis mutta koko suoritusta pitää vielä tehdä. Maisa aika herkästi ennakoida perusasentoa mutta ei enää niin paljon kuin vielä kuukausi sitten.

Luoksetulo on vahva mutta sitäkin pitää ottaa vielä oudoissa ympäristöissä, tässä tapauksessa parkkipaikalla.

Luoksepäästävyyskin on hieman parantunut mutta saa nähdä miten käy jos minulla ei ole namia kädessä… Maisa kun rakastaa kaikkea ja kaikkia niin voi olla että tuomari saa jalkojensa juureen selällään makoilevan hylkeen 😉

Eli periaatteessa treenata ja vahvistaa pitää kaikkea mutta erityisesti seuraamista 🙂

Huuuuuu, katsotaan miten meidän käy :-/


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: