Kirjoittanut taimilau | 7 maaliskuun, 2014

Epävirallinen avo -koe 6.3.

Nonih, nyt on jotain kerrottavaa eilisestä 🙂 Ennakkoon ajattelin, että tämä möllitoko tulee olemaan katastrofi koska paikka oli sama missä Maisa noin viikko sitten paineistui jostain ihan älyttömästi. Kaikki sujui kuitenkin tosi hienosti, ainoastaan seuruussa paineistuminen näkyi hieman ja lisäksi koira meinasi parissa kohdassa valua perusasennosta maahan kun liikkeenohjaajan käskytys alkoi. Häiriönsieto oli kuitenkin tällä kertaa paljon parempi ja koira rennompi.

Kaiken kaikkiaan olen kuitenkin kokonaisuuteen erittäin tyytyväinen, kaikki meni huomattavasti paremmin kuin olin odottanut.

Paikallamakuu

Ei moittimista, ainoastaan tuo Maisan hieman kiero asento ja vinoon jääminen häiritsee minua itseäni, yritän varmasti korjata sitä jollain lailla. Olen myös miettinyt tuota leuan maahan laittamisen tarpeellisuutta. Asentoa kun on vaikea korjata tai ottaa uudelleen koska Maisa kokee sen epäonnistumiseksi ja valahtaa kyljelleen tai mutkalle tmv. Perusasennossa jouduin ottamaan tuplakäskyn joka oli uutta.

Seuruu

En ollut tyytyväinen mutta meni kuitenkin paremmin kuin viikko sitten jolloin Maisa paineistui eikä ottanut kontaktia juuri ollenkaan. Maisa kyllä osaa ja tietää mitä siltä haluan. Jouduin tässä hieman auttamaan ja pitämään kättä lonkan kohdalla. Toisessa täyskäännöksessä koira valahti hieman ja lisäksi edisti muutamassa kohdassa. Tuota edistämistä on nyt alettava työstämään jotta paikka olisi parempi. Toivon vain ettei se vaikuta kontaktiin ja asenteeseen :(- Perusasennoista saatiin kehuja!

Liikkeestä maahan meno

Edisti hieman seuruussa alkupätkällä, napakka maahanmeno ja pysyi hyvin kun kiersin taakse. Kaksoiskäsky perusasentoon nousemisessa, syynä taas paineistuminen. En pidä siitä että Maisa laittaa tässä pään maahan, tekee sen juuri tuon paineistumisen vuoksi.

Luoksetulo

Hyvä vauhti, pysähdys hyvä. Loppu saisi ehkä olla vauhdikkaampi ja jostain syystä tässä alkaa kääntää itseään perusasentoon jo minun edessä vähän sivuun kaartaen. Täytyy ottaa tämä treeniin ja auttaa kädellä suorempaan perusasennon ottamiseen.

Liikkeestä seisominen

Tässä myös seuruussa edistää alkupätkällä. Seisahtuminen tosi hyvä ja napakka, kestää hyvin paikallaan minun taaksekierron, nopea ja hyvä perusasennon otto.

Nouto

Hyvä vauhti kumpaankin suuntaan, ei saanut ekalla yrittämällä kapulaa, kääntyi ja otti sitten. Pyöritteli hieman suussa kapulaa ilmeisesti epävarmuuttaan. Perusasentoon tulo vielä vähän laajalla kaarroksella eli ei osaa vielä sujuvasti kapulan kanssa. Nouto varmasti paranee treenin ja itsevarmuuden myötä. Myös kapulan liikutteluun suussa on alettava kiinnittää huomiota pitoharjoitusten yhteydessä. Olin itse kovin tyytyväinen tähän sillä Maisa on vasta noin viikon ajan osannut koko noutoliikkeen tiputtamatta kapulaa 🙂

Kaukokäskyt

Välimatka oli noin 3 metriä, vaihdot sujuivat erinomaisesti ja napakasti. Itse otin vahingossa ensimmäisessä istumisessa askeleen eteenpäin. Lisäksi toisessa istumaan nousun jälkeen Maisa ennakoi maahanmenon (otin takaisin istumaan ja siitä maahan). Nyt kun olen saanut välimatkaa kasvatettua niin on aika alkaa lisäämään myös asentojen kestoa, erityisesti istumisessa 🙂

Hyppy

Tässä kävi se mitä ennakkoon pelkäsin eli ekalla käskyllä ei hypännyt vaan jäi seisomaan ja kyttäämään. Toisella käskyllä hyppäsi ja istui hyvin. Ennakoi hieman takaisintuloa mutta perusasentoon tulo oli tässä oikein hyvä 🙂

Muita huomioita

Palkkaamattomuus näkyi hieman juuri perusasentojen ottamisessa ja liikkeiden väleissä koska ne venyivät aika pitkiksi kommenttien kirjoittamisesta johtuen. Tämä on möllitokossa ehkä se huonoin puoli. Sain kuitenkin suullisilla kehuilla ja namittomalla/leluttomalla palkalla Maisaa innostettua. Siitä huomaa kuitenkin että odottaa namia tai lelua suullisten kehujen jälkeen. Parin liikkeen väleissä annoin namin perusasennossa ja lopuksi lelupalkka.

Tämä oli tosi hyvä keikka, nyt olen jo hieman varmempi huhtikuun virallista koetta silmällä pitäen!

Huomenna päästää heti reenaamaan lisää kun on SM-ryhmän Ansun vetämät treenit 🙂

20140307-103343.jpg


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: