Kirjoittanut taimilau | 22 huhtikuun, 2014

Projekti Foot – Osa 1

Olen nyt aloittanut Maisan kanssa seuraamiseen liittyvän uuden projektin. Tavoitteena olisi opettaa ns. nenäkosketus pieneen jumppamaton palaseen, jonka olen asettanut lonkan kohdalle treeniliiviin. Aloitin treenin ihan perus kosketusalusta-tyyliin eli lätkä oli maassa jota Maisa sitten nenällä kosketteli. Sitä nyt ei tarvinnut kauaa tehdä, jonka jälkeen otin lätkän käteen ja siitä lonkalle ja koira perusasentoon. Nyt ollaan sitten siinä vaiheessa että olen lisännyt foot -vihjeen jolloin Maisa koskettaa nenällä tai kuonon sivulla lappua ja ottaa samalla kontaktin minuun. Lähinnä ollaan tehty vain paikallaan mutta kokeilin myös eteenpäin kävelyssä ja klikkasin aina kun Maisa kosketti lappua.

Nyt vaan on mietittävä miten tästä edetään etten vain mokaa koko juttua. Toistaiseksi Maisa selkeästi pitää tästä ”tempusta” ja tarjoaa sitä jo oma-aloitteisesti sivulla ollessa.

Tässä pari pätkää missä näkyy mistä on kyse. (Yritän lähipäivinä saada vähän paremman videon lähempää kuvattuna.) Seuraaminen on tällä tavoin paljon ylöspäinsuuntautuvampaa vaikka asento vähän vaihtelee mutta siihen en tässä alkuvaiheessa kiinnitä kovin paljon huomiota, kunhan perusasennot ovat hyvät. Haluan että homma pysyy Maisalle selkeänä.

Katsotaan nyt mihin tällä tavoin pääsemme mutta odotukset ovat kyllä korkealla 😉


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: