Kirjoittanut taimilau | 22 toukokuun, 2014

Muuttuneet kuviot

Parisen viikkoa sitten meillä oli toko SM –ryhmän viimeiset treenit Jessicalla jotka menivät ihan erinomaisesti. Maisalla oli hyvä vire päällä ja päätin että otetaan helppo paikallaolo enkä vaatinut edes leukaa maahan. Tyyppi oli vähän ihmeissään ja hämmentynyt kun saikin pyöritellä päätään ja katsella vierustovereita, hauska 😉 Lonkalle oli kyllä löpsähtänyt mutta ei haitannut.

Omalla vuorolla treenattiin seuruuta, ruutua sekä luoksetulon stoppia. Kokeilimme luoksetuloa pelkällä nakkipalkalla jotta silmän käyttäminen ja ennakointi saataisiin vähemmälle ja toimi kivasti. Ruutuun päätettiin ottaa nyt jatkossa käyttöön kosketusalusta koska Maisa vähän seilaa ruudussa paikkaa hakien. Alusta natsasi samantien.

Kotimatkalla iskikin sitten suru puseroon kun sain tietää että meidät oli raakattu ulos SM-joukkueesta 😦 Ei ollut yhtään kiva fiilis kun olin jo viime kesästä saakka odottanut heinäkuuta ja Tokon SM-kilpailuja. Minusta valinta tehtiin väärällä tavalla, olin ollut koko ajan siinä käsityksessä että ilman muuta ollaan mukana. Syy meidän ulos jättämiseen oli se että meillä ei ole aiempaa kokemusta SM kisoista!! Hoh hoh… Minusta tästä olisi pitänyt voida keskustella varsinkin kun tunkua alempaan luokkaan oli meistä riippumattomista syistä. Jos olisin tämän tiennyt niin olisimme varmaan jo enempi alkaneet keskittyä voittajan liikkeisiin. Ikävä sinänsä että olen ottanut SM:iin treenaamisen niin tosissani, paljon enemmän vakavissani kuin moni muu 😦


 

Noh, elämä jatkuu siitä huolimatta ja viime viikoksi olin varannut Jessicalle yksityistunnin. Kävimme läpi seuruuta sekä voittajan ja evl:n liikkeitä. Ihanaa päästä treenaamaan jotain uutta, olen ihan innoissani 😉 Tunnariahan me ollaan tehty jo pidempään mutta nyt sekin on jo edennyt kivasti ja kuvaan on tullut mukaan myös ”häiriöpalikat”. Merkin oikeaa suoritustapaa tehtiin sekä siitä ohjattua noutoa. Lisäksi katsottiin miltä ruutu ja kaukokäskyt näyttää. Saatiin kovasti kehuja etenkin seuruusta ja kaukokäskyjen oikeasta suoritustekniikasta. Kakeja ja eri asentoja ollaan tehty lähestulkoon pennusta saakka aina iltaruuan yhteydessä. Se on otollinen treenihetki, koirahan seisoo vaikka päällään jotta ruualle pääsisi 😉 Seuruu kosketuslapun kanssa on edennyt kivasti, siitä laitan ihan oman juttunsa piakkoin 🙂

Lisäksi alan nyt työstää tuota paikallamakuun asentoa jotta saataisiin Maisa pois kippurasta. Muuta ongelmaahan sillä ei ole, se vaan on tottunut menemään kuin kissa makuulle leuka maassa mutta etutassut kaksinkerroin. Tämä on tähän saakka herättänyt lähinnä hellyyttäviä kommentteja mutta voi aiheuttaa jatkossa ongelmia ja pistemenetyksiä joten se korjataan nyt.

Myös ennen paikalla makuuta perusasennon pitämistä on treenattava. Maisa nimittäin valahtaa alas eikä pysy istumassa. Se alkaa luimuilla ja näyttää kuin haluaisi valua maanrakoon, on se hassu 😉 Se selvästi kokee tekevänsä jotain väärin ja ottaa kaiken niin raskaasti. On tehtävä runsaasti kehäänmeno treenejä ja perusasennosta istumista sekä siitä palkkaamista.

Nyt Maisa tekee selvästi juoksua, ennakko-oireita on ollut jo pitkään joten odottelen että juoksu alkaa kesäkuun alussa.

Ihanaa treenata kun on upeat kesäkelit 🙂

20140522-135045-49845048.jpg


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: