Kirjoittanut taimilau | 7 tammikuun, 2009

Pakkaspulinaa

Onpas ollut napakat pakkaskelit! Monen koiraystävän blogeissa on viime aikoina ollut runsaasti ulkoilu- ja reippailupainotteisia tarinoita ja oikein ihmettelenkin että eikös tämä hippettiväki muuta teekkään kun samoilee Nuuksioissa, Luukeissa, Haltialoissa ynnä muissa metsiöissä? Noh, kyllähän mekin touhuillaan paljon ulkosalla, pääosin kylläkin viime aikoina ovat tapahtumat painottuneet omaan ”takametsään” jonka lähitienoon muut ulkoilijat jo kiertävät kaukaa tietäen siellä häärävään lauma täysin pitelemättömiä petoja. Muutenkin täällä böndellä riittää noita samoilumaastoja ihan kävelyetäisyydellä kotiovesta, mm. Herculeksen kuntoilupolku. Mitäpä jos tehtäisiin joku sunnuntai treffit Herculeksen hiihtomajan parkkipaikalle? Makkaranpaistopaikkaa siellä tosin ei taida olla mutta sellainen löytyy kyllä tuolta Haikon kartanolta 😉

Eilinen loppiaispäivä sujui meilläkin melko liikunnallisissa merkeissä. Aamupäivällä ulkoiltiin siellä ”takametsässä”, iltapäivällä mamma jumppaili itsensä ihan puuhkuksiin ja illalla vielä luisteltiin kylän kaukalossa ja jahdattiin kiekkoja.

Turon jalan parantuminen jatkuu tasaisesti, viikko sitten saimme luvan poistaa tukisiteen ja tikit ja teinkin sen itse kotosalla. Siteen poiston jälkeen olen sitten sydän kurkussa seurannut jätkän rallaamista ja eihän siinä oikein muu auta kuin toivoa vain ettei uutta tapaturmaa satu. Asuntoa on kyllä muokattu turvallisempaan suuntaan ja eliminoitu mahdollisia vaaranpaikkoja. Pian pitäisi tilaamani Dog Tornadokin saapua 🙂

turo2


Kommentit

  1. Nyt vasta luin Turon tapaturmasta. Voin kyllä kuvitella, että tilanne on ollut aika järkyttävä.. Toivotaan nyt paranemista Turolle, niin, että jalka tulee täysin kuntoon ja kyllähän se tulee. Nuorillahan nuo luut korjaantuvat yllättävän hyvin ja jopa vahvemmaksi kuin ennen.. Sydän kylmänä saa kyllä olla tuollaisen pienen tikkujalan kanssa..

    Järjestäppä sä laura sinne Porvooseen miittinki, niin mä järjestän sitten Lahteen.. Saadaan nuo Helsingin immeisetkin Lande-vierailulle. Jos Porvoo miittinki olis helmikuussa, niin Lahti voisi olla maaliskuussa. Vähän on ollut mulla mielessä, että kutsuisin tänne whippet-ihmisiä. Meillä kun nuo jäät lähtee tosta sadan metrin päästä ja laavuja riittää, täytyy vaan saada ensin kunnon lumipeite jään päälle..

  2. Kuulostaa hyvältä! Meilläkin toki pääsee ihan sadan metrin päästä meren jäälle ja löytyypä tuolta saarista niitä grillipaikkojakin! Terkkuja teidän poppoolle ja Sanille sinne Lahteen, palataan asiaan!

  3. Täällä sitten odotellaan kutsuja … ihan varmasti Helsingin ”jaosto” saapuu grillimakkaroineen paikalle!

  4. Jee….tottakai ollaan mukana! Aina uudet maastot on tervetulleita………………T.Ada ja Elwira

  5. No niin, ei muutaku sit suunnitteleen.. Meillä meinas jäät jo sulaa, onneks pakkset jatkuivat tänään.. Katsotaan miten nämä säät kehittyvät.. Olisi kyllä mukava nähdä porukalla!!

    Pia


Jätä kommentti

Kategoriat